Το μεγάλο πάρτι για τα 2 χρόνια του Avantgarde

Με ένα μεγάλο πάρτι στο κλίμα των εορτών γιόρτασε το Avantgarde τα γενέθλια των δύο χρόνων του.

Τους εξήντα προσκεκλημένους υποδέχτηκαν στο φιλόξενο χώρο του Ρωσικού Κέντρου Πολιτισμού και Επιστημών η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Ανάπτυξης Avantgarde κυρία Ντίνα Σαράντη και η Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη του τμήματος Πολιτισμού κυρία Ευγενία Κριτσέφσκαγια.

Το πάρτι διοργανώθηκε στα πλαίσια της διαδικτυακής εκπομπής «Η κουζίνας της Όλγας» καθώς η ίδια η Όλγα Τοκμάζοβα είχε ετοιμάσει εκλεκτά ρώσικα εδέσματα για τους προσκεκλημένους που συνοδεύονταν από κόκκινο και λευκό κρασί.

Την βραδιά παρουσίασε ο αρχισυντάκτης του site Γιώργος Σιδέρης ο οποίος μέχρι αργά το βράδυ διασκέδασε τους καλεσμένους με παιχνίδια και αστεία.

Το κέφι άναψε με την είσοδο του παραδοσιακού Ρώσου Άγιου Βασίλη ο οποίος χάρισε δώρα σε όλους τους προσκεκλημένους και χόρεψε μαζί τους παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ρωσία και την Ελλάδα.

Η Πρόεδρος του Κέντρου κυρία Σαράντη επισήμανε την συγκινητική προσπάθεια όλων – κυρίως των φίλων του Avantgarde – να συνδράμουν με κάθε τρόπο και ακόμα πιο αποφασιστικά στην ενίσχυση της παραδοσιακής ελληνορωσικής φιλίας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία του site που ξεκίνησε από μια μικρή ιδέα μιας παρέας φίλων και τώρα διανύει μια από τις πιο δυναμικές φάσεις της δίχρονης ιστορίας του.