Οι πελάτες για μας είναι φίλοι…

Συνέντευξη στο AVANTGARDE του Γιάννη Γιακουμάκη, Διευθύνοντος Εταίρου της εταιρείας Μ. GIAKOUMAKIS LTD. Real Estate | Construction | Consultant Engineers

Με την έλευση του καλοκαιριού μείζονος σημασίας στην Ελλάδα γίνεται το θέμα της διάθεσης των ακινήτων.  Το εύρος των προτάσεων είναι τεράστιο. Χάρη στη μοναδική της φύση, κάθε μικρός ή μεγάλος επενδυτής μπορεί να ικανοποιήσει  στην Ελλάδα τα γούστα και τις απαιτήσεις του: βουνό και παραλία, νησί ή στεριά, Βορράς ή Νότος, Αιγαίο, Ιόνιο ή Λυβικό πέλαγος, Δύση ή Ανατολή, η Ελλάδα έχει τα πάντα.  Πιο δύσκολο είναι να επιλέξεις παρά να αγοράσεις. Αρκεί, βέβαια, να βρεις έναν φερέγγυο μεσίτη, κατά προτίμηση – φίλο και εταίρο, που – ως Βιργίλιος στην Θεία Κωμωδία – θα είναι αξιόπιστος και ασφαλής οδηγός στον κόσμο των αγοραπωλησιών με τις πολύπλοκες του τυπικότητες.

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για τους ρώσους τουρίστες και επενδυτές παραμένει η Κρήτη, ένα από τα πρώτα νησιά, που έχουν ανακαλύψει οι ρώσοι παραθεριστές και που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για την πρωτιά στην καρδιά τους.

Συναντήσαμε τον Διευθύνοντα Εταίρο μιας από τις μεγαλύτερες μεσιτικές εταιρίες στην Κρήτη και στην Ελλάδα – Μ. GIAKOUMAKIS LTD. Real Estate | Construction | Consultant Engineers, τον κ. Γιάννη Γιακουμάκη και του κάναμε μερικές ερωτήσεις πάνω στο επίκαιρο και φλέγον θέμα.