Αναμένοντας τους Ρώσους στη Καβάλα και τη Θάσο

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία Ellinair εγκαινιάζει την πρώτη πτήση από το αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας στην Καβάλα, το δημοφιλές μεσογειακό θέρετρο.  

Όπως αναφέρει το euromag.ru, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται έως τις 13 Οκτωβρίου του 2017 με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, με αεροπλάνα Boeing 737–400.

Ο προορισμός θα ενδιαφέρει τους τουρίστες που θα παραθερίσουν στα ελληνικά θέρετρα της Καβάλας, της Αλεξανδρούπολης και της Θάσου. Οι βολικές απευθείας τακτικές πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Ellinair στην Καβάλα θα επιτρέψουν στους τουρίστες όχι μόνο να πραγματοποιούν άνετες πτήσεις μέχρι το σημείο προορισμού, αλλά να μειωθεί η διάρκεια του ταξιδιού τουλάχιστον στο ένα τρίτο σε σύγκριση με την υπάρχουσα πτήση μέσω αεροδρομίου «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης.

Το νησί της Θάσου απέχει 12 χλμ από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας και ως εκ τούτου οι τουρίστες θα κάνουν δέκα λεπτά από το αεροδρόμιο ως το λιμάνι της Κεραμωτής και από κει 25-30 λεπτά με πλοίο ως το Λιμένα της Θάσου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, στα εκδοτήρια εισιτηρίων του αεροδρομίου Βνούκοβο και άλλα γραφεία πωλήσεων της Μόσχας, καθώς και στα γραφεία του  ταξιδιωτικού πράκτορα «Μουζενίδης Τράβελ». Η αεροπορική εταιρεία Ellinair είναι ελληνικός αερομεταφορέας με βάση στο διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και ιδρύθηκε το 2013.

Μετάφραση από τα ρωσικά

Πηγή: ProTurizm Club