Χτίζοντας ακόμα μια ελληνορωσική επιχειρηματική γέφυρα

Το Κέντρο Πολιτισμού και Ανάπτυξης «AVANTGARDE» βρέθηκε στο επίκεντρο των σπουδαίων επαφών, που έκαναν οι επιχειρηματικοί κύκλοι της Λέσβου με τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Μόσχας, κ. Σουρέν Βαρνδανιάν, εξαιρετικό γνώστη των οικονομικών ζητημάτων, μεγάλο φίλο της Ελλάδας, κάθε ομιλία του οποίου αντιμέτωπίζεται από τους ενδιαφερόμενους φορείς ως τεράστια ευκαιρία για δράσεις.

Ο κ. Βαρδανιάν βρέθηκε στη Λέσβο με την συζυγό του για διακοπές και τη γνωριμία με το άγνωστο για περισσότερους ρώσους τουρίστες νησί, αλλά οι επιχειρηματίες και οι Αρχές του νησιού δεν μπορούσαν να μην εκμεταλλευτούν ένα τόσο ξεχωριστό γεγονός και να μην οργανώσουν μια συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Μόσχας για να συζητήσουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τις δυνατότητες συνεργασίας του νησιού με το ΕΒΕ της ρωσικής πρωτεύουσας, ειδικά εν όψει του Κοινού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.

Διαβάστε, τί έγραψε γι’ αυτό το γεγονός ο τοπικός λεσβιακός τύπος (εμπρος net και lesvosnews)

Δείτε το δικό μας σύντομο φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη στη Λέσβο του Αντιπροέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Μόσχας, κ. Σουρέν Βαρνδανιάν.