Η Ρώσικη Τηλεόραση στη Λέσβο

Η Λέσβος η πασίγνωστη…

Μέσα σε λίγα λεπτά η Λέσβος έγινε γνωστή σε εκατομμύρια ρώσους τηλεθεατές…

Γι΄αυτή τη δημοσιότητα «ευθυνόταν» η ανταπόκριση από το όμορφο νησί της γνωστής ρωσίδας τηλεδημοσιογράφου του καναλιού ΡΩΣΙΑ 1 στο πρόγραμμα VESTI της Κυριακής (δηλ. Ειδήσεις της Κυριακής), Άσια Γιεμελιάνοβα και του καμεραμάν Ιβάν Μάλισεφ, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη Λέσβο στις 4 Ιουλίου του 2015.

Σ’ αυτό το ρεπορτάζ για πρώτη φορά στη ρωσική τηλεόραση αναδείχτηκαν οι ομορφιές της Λέσβου, αλλά και το θέμα της λαθρομετανάστευσης: το κύμα των προσφύγων, που περνούσαν στα ελληνικά νησιά του Βόρειοανατολικού Αιγαίου μόλις άρχισε να δυναμώνει…

Στην Άσια Γιεμελιάνοβα μίλησαν ο Δήμαρχος της Λέσβου, κ. Σπύρος Γαληνός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελετηρίου του νησιού, κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς, ο Αντιπρόεδρος των Ξενοδόχων του νησιού, κ. Παναγιώτης Χατζηκυριάκος.

Το Κέντρο «AVANTGARDE» ήταν εκεί, συνοδεύοντας τους ρώσους δημοσιογράφους.

Το ρεπορτάζ έγινε χάρη στη στήριξη των εκλεκτών συνεργατών του «AVANTGARDE» στη Λέσβο, που συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της φιλίας μεταξύ του νησιού και της Ρωσίας.

Διαβάστε, τί έγραψε γι’ αυτό το γεγονός ο τοπικός λεσβιακός τύπος (εμπρος net, 24 ώρες και kalloni news)

Δείτε το δικό μας σύντομο φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη των VESTI της Κυριακής και το ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άσια Γιεμελιάνοβα για την Ελλάδα τις παραμονές του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και για τη Λέσβο (στο 4.24 λεπτό).