Η Κατιούσα από το Νίζνι Νόβγκοροντ στον Άγιο Ανδρέα!


Στις 23 Ιουλίου, στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα έπεσε η αυλαία της β΄ παραθεριστικής περιόδου με μια μεγάλη συναυλία, που προετοίμασαν τα παιδιά και οι ομαδάρχες της κατασκήνωσης. Μετά τους χαιρετισμούς της διοίκησης των κατασκηνώσεων, τη συναυλία άνοιξαν τα δικά μας παιδιά από το Νίζνι Νόβγκοροντ.

Πρώτη τραγούδησε η Ιουλία Σαχόντσικ – στα ρωσικά με τη συνοδεία της «ελληνικής» κιθάρας, και μετά – και τα 7 μικρά μαζί με την Ιουλία και την Αλεξάνδρα Μπάκιεβα, τις ομαδάρχισσές τους, τραγούδησαν την Κατιούσα, α καπέλα, αλλά υπό τα χειροκροτήματα όλης της κατασκήνωσης.

Τη διοίκηση της κατασκήνωσης, αλλά τα Ρωσάκια, χαιρέτησε ο Πρώτος γραμματέας της Ρωσικής Πρεσβείας, κ. Βλαντιμίρ Πανασιούκ, που ήρθε ειδικά για την αποχαιρετιστήρια συναυλία και απευθύνθηκε στο ακροατήριο στα ελληνικά και ρωσικά. Στη λήξη της εκδήλωσης, οι διοργανωτές του πρότζεκτ, κα Ευγενία Κριτσέβσκαγια από το Κέντρο Πολιτισμού και Ανάπτυξης AVANTGARDE, και ο κ. Ιωάννης Τζεν, Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας, επιβεβαίωσαν στη συζήτηση με τον Διευθυντή των Κατασκηνώσεων, κ. Δημήτρη Δούνη,  και την Εντεταλμένη Σύμβουλο για το συντονισμό, την εποπτεία των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων, κα Χριστίνα Βασιλείου, την πρόθεση και των δυο πλευρών να συνεχίσουν και να διευρύνουν τη συνεργασία και του χρόνου. 

Για την ώρα, οι κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα μεγαλύτερα παιδιά – από το Νίζνι Νόβγκοροντ και τη Μόσχα.

Στις φωτογραφίες:

  • Στιγμιότυπα από την παράσταση
  • Διοίκηση της κατασκήνωσης, κ. Β. Πανασιούκ, κ. Ιωάννης Τζεν, παιδιά και ομαδάρχισσες από το Νίζνι Νόβγκοροντ