Μετά τη «Νύχτα Μουσείων» έρχεται ξανά στη Μόσχα η «Νύχτα Τεχνών».


Με φώς και χρώματα θα γεμίσει ο ουρανός της Μόσχας την 4η Νοεμβρίου.

Για 4η συνεχή χρονιά η ρωσική πρωτεύουσα διοργανώνει τη «Νύχτα Τεχνών» με τίτλο «Η ώρα της Δημιουργίας» στην οποία συμμετέχουν 270 πολιτιστικά ιδρύματα της Μόσχας.

Οι Μοσχοβίτες και οι επισκέπτες που την ημέρα εκείνη θα ξαγρυπνήσουν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά εκδηλώσεων συμπεριλαμβανομένων θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, πολιτιστικών δρώμενων, διαλέξεων και ανάγνωσης βιβλίων.

Αν θες να μάθεις πώς διασκεδάζουν οι Μοσχοβίτες και με ποιο τρόπο τους εκστασιάζει η Τέχνη, η «Νύχτα Τεχνών» θεωρείται το κορυφαίο γεγονός πολιτισμού για την Ρωσία των Τεχνών.

Φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουν στο διοργάνωση ο ρωσικός σιδηρόδρομος, οι σταθμοί μετρό της Μόσχας καθώς και οι αστικές συγκοινωνίες δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να παρακολουθήσουν μικρές θεατρικές παραστάσεις  και προβολές ταινιών κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους με αυτές.

Μάλιστα, απόφοιτοι θεατρικών σχολών και της Σχολής του Θεάτρου Τέχνης πρόκειται να παρουσιάσουν μια μουσικοποιητική περφόρμανς εμπνευσμένη από τις συνθέσεις και τους στίχους σύγχρονων Ρώσων ποιητών.