Διεθνές Τουρνουά Νεανίδων Ρωσίας: χρυσό και αργυρό μετάλλιο για την Ελλάδα στο ταεκβοντό.


Τις επιτυχίες οι δύο αυτές πρωταθλήτριες σημείωσαν στο Διεθνές Τουρνουά Νεανίδων Ρωσίας -ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης- που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα από 23 μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2016 και στο οποίο πήραν μέρος και αθλητές/αθλήτριες από άλλες Ηπείρους.

Οι δυναμικές αυτές πρωταθλήτριες στο πολύ δύσκολο αυτό Τουρνουά σημείωσαν τέσσερις νίκες και τρεις νίκες αντιστοίχως πράγμα που τους έδωσε την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μαζί με τον προπονητή τους Ανδρέα Πηλαβάκη το Χρυσό μετάλλιο της Άννας Μαρίας Αντωνίου και το αργυρό μετάλλιο της Σουζάννας Τομάζου. Τα μετάλλια των δύο αυτών εξαίρετων πρωταθλητριών σχολιάστηκαν με τα πιο κολακευτικά σχόλια από ξένους προπονητές αλλά και αθλητικούς παράγοντες που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Άννα Μαρία Αντωνίου όσο και η Σουζάννα Τομάζου πέτυχαν φέτος πολύ μεγάλες επιτυχίες και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 21 ετών (αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντιστοίχως) που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Κρόσνυ της Ρωσίας.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι δύο αυτές πρωταθλήτριες που προετοιμάζονται και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά από 16 μέχρι 20 Νοεμβρίου 2016 θα αγωνιστούν και στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2016 στο στάδιο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία».  Η Άννα Μαρία στη φωτογραφία στο βάθρο των νικητών μαζί με τον προπονητή της Ανδρέα Πηλαβάκη και με παράγοντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο.